RETURRET OG GARANTI

Den eneste måten å oppleve en SOUNDBOKS på, er naturlig nok å oppleve en SOUNDBOKS. Derfor bestemte vi oss for å la alle prøve en i opptil 30 dager.

Så pakk den opp, ta den ut, ta deg en fest og slå deg løs med SOUNDBOKS i 30 dager. Send den tilbake kostnadsfritt hvis naboene dine ikke takler den. Eller av andre grunner.

Vi vet at folk gjør sprø ting med SOUNDBOKS, men siden vi er så hyggelige, ber vi deg vise respekt for høyttalerne og holde dem tørre, bulkfrie og helt intakte. Med mindre du i all hemmelighet ønsker å beholde den, noe du sannsynligvis gjør.

RETURNERING OG ANNULLERING

Hvordan returnerer jeg SOUNDBOKS?

Med vores returpolitik for SOUNDBOKS-højtalere kan du returnere den i op til 30 dage efter levering. Så gå bare i gang med at afprøve din SOUNDBOKS, og skru gerne op på 11 – hvis du ikke er helt tilfreds, kan du returnere den helt gratis: Ingen forsendelsesgebyrer og ingen lagergebyrer. Vi refunderer hele din oprindelige betaling. Der gælder visse undtagelser.****Kunder som bor i Norge, Sveits og Storbritannia (England og Wales), må selv dekke fraktkostnaden.**Unntak: Dessverre kan vi ikke akseptere returer av høyttalere som på en eller annen måte er blitt endret (klistremerker som er satt på, gitter som er tilpasset) eller som er skadet ut over normal slitasje **. For å få full tilbakebetaling, må samtlige artikler returneres (SOUNDBOKS, BATTERYBOKS, lader og kampanjeartikler).**Hvis det er funksjonsproblemer med SOUNDBOKS, vil du få full tilbakebetaling innen 30 dager.**Normal slitasje betyr at alle mekaniske komponenter er fullt funksjonelle, men kan ha kosmetisk skade. Med slitasje ut over det normale menes betydelig skade på høyttaleren (vinkler eller hjørner har falt av, hull i kabinettet, manglende volumknapp, ødelagte knapper, helt innoverbøyd gitter)Selv om vi anbefaler å returnere SOUNDBOKS i originalemballasjen, vil du ikke bli ilagt et gebyr hvis SOUNDBOKS returneres uten originalemballasjen eller uten velkomstheftet. Likevel ber vi deg vise omtanke ved retur av SOUNDBOKS for å unngå transportskader.Mangler det noen artikler i esken, vil du bli belastet for full utsalgspris for disse.Har du spørsmål om hvorvidt retur av SOUNDBOKS eller tilbehør til SOUNDBOKS er berettiget, ber vi deg kontakte kundeservice på info@soundboks.com og legge ved et bilde av artiklene.Hvordan returnerer jeg tilbehør?

Hvis du har købt tilbehør til SOUNDBOKS, gælder der en returret på 30 dage, og alle varer skal returneres i original emballage i ubrugt stand. Desværre kan vi ikke acceptere returnering af varer, der ikke er i ubrugt stand. Hvis du, kunden, er bosat i Norge, Schweiz og Storbritannien (England og Wales), er du ansvarlig for forsendelsesomkostningerne.Har du spørsmål om hvorvidt retur av SOUNDBOKS eller tilbehør til SOUNDBOKS er berettiget, ber vi deg kontakte kundeservice på info@soundboks.com og legge ved et bilde av artiklene.Sådan returnerer du produkter:

Vi er kede af, at du forlader os, men hvis du ønsker at returnere din SOUNDBOKS, skal du kontakte vores kundesupportteam på info@soundboks.com, så vi kan påbegynde en returnering.Hvis der er en defekt i et eller flere af dine SOUNDBOKS-produkter, skal du kontakte supportteamet ved at sende en mail til info@soundboks.com, så teamet kan hjælpe med at få dine varer repareret.Hvordan anmoder jeg om refundering?

For at vi kan gå videre med tilbagebetalingen hurtigst muligt, bedes du sende en e-mail med dit ordrenummer til info@soundboks.com, hvorefter vores kundesupport hjælper dig gennem processen.Hvornår går pengene ind på min konto?

Dine penge går ind på din konto ca. 7-10 hverdage efter, at returneringen er blevet behandlet.

TO ÅRS BEGRÆNSET GARANTI

GARANTI

SOUNDBOKS er dækket af to års begrænset forbrugergaranti, udstedt af SOUNDBOKS ApS. Garantien udstedes til den kunde, der køber en ny SOUNDBOKS direkte fra SOUNDBOKS ApS. Garantien kan ikke overdrages eller overføres til en efterfølgende køber eller bruger. En SOUNDBOKS, der er købt hos en officiel forhandler, er dækket af sin egen garanti, udstedt af den eksterne forhandler.

SOUNDBOKS garanterer over for kunden, at enheden under normal brug i væsentlig grad vil fungere i overensstemmelse med SOUNDBOKS' tekniske specifikationer eller medfølgende produktdokumentation i en periode på to år fra tidspunktet for det oprindelige køb.

Den begrænsede 2 års garanti annulleres, hvis køberen lejer et SOUNDBOKS-produkt ud til en tredjepartsbruger, og der opstår skader under tredjepartsbrugen.

 REPARATION

Den begrænsede forbrugergaranti på to år starter fra det tidspunkt, hvor forbrugeren modtager sin SOUNDBOKS. Garantien dækker kun reparationer, der skal udføres på grund af produktionsfejl, og/eller skader under transport. SOUNDBOKS dækker ikke reparationer, der skyldes hasarderet brug eller overdrevet hårdhændet håndtering af SOUNDBOKS.

Close
 • Truck Icon

  GRATIS FORSENDELSE

 • Tick mark Icon

  2 ÅRS GARANTI

 • Money Icon

  30 DAGES GRATIS RETURRET

 • Support

  Questions?
  +45 78 75 03 06